Om oss

Ett partnerägt bolag med kunniga medarbetare

Exitpartner AB fokuserar på att hjälpa små- och medelstora företag. Vi är ett partnerägt bolag med ett tjänsteutbud som innefattar mäklartjänster, men vi besitter även kunskaper som sträcker sig bortom köp- och säljprocessen. Vi kan stå till tjänst med rådgivning och projektledning när ditt företags ägarförhållanden ändras. Vårt team består av partners och mäklare med expertkunskaper inom olika relevanta områden. Genom åren har vi hjälpt en mängd nöjda kunder och vi kan visa upp bra resultat från tidigare uppdrag.

Partners med erfarenhet från näringslivet

Hos Exitpartner AB arbetar mäklare med omfattande meritlistor. Flera av oss har haft höga positioner inom näringslivet och suttit i styrelser och ledningsgrupper. Vi har även medarbetare med expertis inom områden som juridik och skatterätt. Vi besitter de kunskaper som är nödvändiga för att ägarbyten ska ske på ett smidigt sätt och i vårt arbete genomför vi dagligen komplexa analyser av företags marknadsvärderingar och förutsättningar.

Vi hjälper företag i behov av kapital

Vi anlitas ofta av företag i behov av extra kapitaltillskott. Vi har den tid och kunskap som krävs för att vara ett stöd under förhandlingar och vi hjälper till att upprätta avtal när nya investerare ska tas in i företaget.

Vid ett förutsättningslöst första möte går vi igenom de tjänster som ditt företag kan ha nytta av.