Om oss

Företagsmäklare med lång erfarenhet av att köpa och sälja företag

Vi företagsmäklare som driver Svensk Företagsförsäljning i Linköping erbjuder köp och sälj av företag i alla branscher. Med vår unika metod ser vi till att hålla nere priserna och kan därför erbjuder branschens lägsta förmedlingsarvoden.

Vår affärsidé är att vara Sveriges billigaste och mest professionella företagsmäklare som erbjuder företagsförmedling i hela Sverige. Vi tar oss an alla branscher, små som stora företag i nära samarbete med uppdragsgivaren.

företag möte två män penna kontraktskrivning köpa sälja företag signa

Sälj ditt företag via Svensk Företagsförsäljning

Vill du sälja ditt företag via oss ser vi till att göra det vi är bäst på. Medan du tar hand om visningar av ditt objekt ser vi till att sköta bland annat marknadsföring för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt.

Utöver det sköter vi dessutom allt från kontraktsskrivning och juridik samt upprättande av pappersarbete med säljande annonser i rätt medier. Vi gör det vi är experter på helt enkelt och tillsammans når vi den perfekta mixen. Genom att göra på detta sätt sparar du stora summor i mäklararvoden.

Vill du köpa företag i Linköping?

Är situationen omvänd och du är intresserad av att köpa ett företag hjälper vi dig att hitta ett företag som matchar dina krav på allt från storlek, bransch och köpeskilling.

Har du frågor till oss eller vill du veta mer om hur en företagsförmedling i Linköping går till?

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi får ofta frågor gällande hur våra processer går till och besvarar dig så snart vi har möjlighet.