företagsförmedling

Sälja företag

Att sälja företag är en omfattande process och för att affären skall bli gynnsam för dig som säljer har du nytta av en erfaren företagsmäklares expertis. Genom att tidigt involvera oss på Företagsmäklare Linköping i en försäljning får du bättre förutsättningar för den kommande affären. Vi hjälper dig att utvärdera hur företaget fungerar och kan även komma med förslag på åtgärder som gör det mer attraktivt för de potentiella kunder som kan tänkas vilja ta över verksamheten.

En företagsförmedling med ett tydligt arbetssätt

Att köpa och sälja företag är en process som kräver såväl juridisk kunskap som erfarenhet inom marknadsföring och visning. Vi är noga med att ta fram ett grundligt utfört prospekt som presenteras för de spekulanter som visar intresse för din verksamhet och är noga med att presentera bolaget på ett sanningsenligt sätt. När vi har hittat rätt köpare ser vi till att alla dokument blir korrekt skrivna. Även om du skall sälja företag i Linköping och redan har en köpare kan du vända dig till oss för att få hjälp med det juridiska.

Mäklare med erfarenhet av att sälja företag i Linköping

Våra mäklare har tidigare hjälpt kunder som skall sälja aktiebolag i Linköping genom hela processen. Vi kan erbjuda dig:

  • Rådgivning inför, under och efter en försäljning
  • Att ta hand om köparkontakter och att hitta rätt köpare
  • Marknadsföring och optimering av verksamheten

Vi erbjuder dig en företagsmäklare med branschens lägsta arvoden

När man står inför ett beslut om huruvida man skall sälja företag i Linköping eller inte kan det vara bra att få verksamheten värderad. Vi kan värdera företag och det gör vi alltid opartiskt, vilket innebär att du som nuvarande företagsägare får en tydlig bild av hur mycket verksamheten är värd och vad en eventuell köpare kan tänkas vara beredd att betala för den. Du är välkommen att anlita oss när du vill sälja ditt företag eller om du önskar att vi tar oss en närmare titt. Vi hjälper dig vidare i processen.

Kontakta oss för mer information och för en kostnadsfri konsultation!